60 18 47 97 info@concensur.dk

Dit Web-Bureau

Hjemmsider i Worpress

Med en hjemmeside bygget på WordPress får din virksomhed et sikkert og stærkt udgangspunkt. Lille eller stort, simpelt eller komplekst så er WordPress den rigtige startklods til din næste hjemmeside.

Concensur bygger en hjemmeside der passer præcis til de behov der måtte være, om det er en Webshop eller en side til at vise ydelser. Vores kunder er 100% tilfredse hver gang! 

Kvalitet

Hos Concensur har vi beskæftiget os med design af lækre hjemmesider i WordPress i over 10 år. Derfor ved vi præcis hvad der skal til for at din nye hjemmeside bliver af højeste kvalitet.

Professionelt

Fra start til slut i processen er vi hos Concensur yderst professionelle. Vi ved at din tid er dyrebar og derfor går vi professionelt og målrettet til værks i alle vores projekter for at sikre den optimale effektivitet.

Mulighed for selv at redigere

Med en hjemmeside designet hos Concensur får du mulighed for helt selv at kunne ændre i sidens indhold nemt og hurtigt. Har du ikke tid til dette kan vi selvfølgelig også klare ændringer for jer.

Design

Hos Concensur er vi ikke bare webudviklere. Med baggrund i den grafiske verden har vi de rette midler til at sikre at din hjemmeside bliver strømlinet og passer til dit brand.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Vi er hos Concensur friske på enhver udfordring.

Følg os


 

Kontakt info

  • 60 18 47 97

  • info@concensur.dk

  • Nordre Fasanvej 60, 2200 Frederiksberg

Kontakt os

6 + 9 =